I mere end 35 år har Sydsjællands Ship Service været den professionelle servicepartner for ejere af lystbåde og erhvervsfartøjer som f.eks. lodsbåde og Farvandsdirektoratets både. I 2010 blev Bjarne Skovgaard ejer af Sydsjællands Ship Service efter 22 år i firmaet – heraf de sidste 5 år som medejer. I 2012 flyttede Sydsjællands Ship Service ind i de nuværende lokaler tæt på Vordingborg havn. Næste generation i firmaet, Jonas Skovgaard, blev i 2016 medejer af Sydsjællands Ship Service. Sammen sørger Bjarne og Jonas med de øvrige medarbejdere for, at du som kunde for et professionel arbejde udført.

God service og personlig betjening er nøgleord for vores måde at arbejde, på uanset om det drejer sig om en stor eller lille opgave.

Sydsjællands Ship Service klarer stort set alle typer opgaver på din båd omhyggeligt og professionelt. Selvom de tekniske installationer på bådene er blevet mere og mere avancerede, er det alligevel manden med skruenøglen, som leverer den vigtigste del af arbejdet.

Sydsjællands Ship Service
er din sikkerhed for ordentligt håndværk

Vores servicebiler kører overalt i Danmark. På Trellemarksvej 8 i Vordingborg har vi stort værksted, bådtilbehør, thruster og reservedelslager til bl.a SidePower, Yanmar, Suzuki, Volvo Penta, Mercruiser mm.

HVORFOR VÆLGE OS?

 • Vi gør det hellere lidt nemmere for dig
 • Vores servicevogne kører overalt i Danmark
 • Vi klarer stort set alle bådrelaterede opgaver
 • Vi har mere end 35 år i branchen
 • Vi løser opgaven – første gang.
BOVPROPELLER INSTALLERET I ÅR
BOVPROPELLER INSTALLERET I ALT
MOTORINSTALLATIONER I ÅR
 • "Min båd er jo relativ let og flad i bunden, så i sidevind vil en bovpropel være en stor hjælp. Jeg bestemte mig for at få et tilbud fra Sydsjællands Ship Service, som iflg. deres hjemmeside nok er det firma i Danmark, som har størst erfaring i montering af bovpropeller. De anbefalede mig en Side Power SP 40. Og selv om de måtte køre to mand fra Vordingborg til Skanderborg, gav de et konkurrendygtigt tilbud. Installationen skete på en enkelt dag og resultatet er absolut tilfredsstillende.”

  Thomas Uhrenholt
 • "Da jeg købte min Nimbus 4004 som brugt, havde jeg næsten ingen erfaring som bådejer – og slet ikke med de to store Volvo Penta KAMD 300 motorer, der ligger i båden. Jeg er derfor glad for, at jeg valgte Sydsjællands Ship Service som serviceleverandør. Det er selvfølgelig en fordel, at Shipservice er autoriseret Volvo Penta forhandler og reparatør, så de har en meget stor erfaring med motorer, som mine. Som nybagt bådejer har jeg fået mange gode råd af Sydsjællands Ship Service – ikke kun om motorer, men også om alle de andre ting, der skal holdes vedlige på en båd. Det gælder elektronisk udstyr, batterier, pumper o.m.a. Shipservice er meget kundeorienteret og medarbejderne altid hjælpsomme og venlige. De er også gode til at forklare tingene, så en “amatør” også kan forstå det."

  Niels Fog
 • "Da vi efter mange år med sejlbåde købte vores 'flydende sommerhus' - en LM 32 fra 1984 - var der allerede afsat penge til en bovpropel på budgettet. Bovpropellen var en fantastisk forbedring af bådens manøvreegenskaber, så vi uden problemer kunne komme ind og ud af selv den inderste krog i en trang feriehavn. Siden først i 80'erne har Sydsjællands Ship Service stået for service- og reparationer af vores både, så det var naturligt at lade dem installere anlægget. Bl.a. fordi de kunne henvise til erfaring med installation af adskillige anlæg i samme bådtype. Resultatet blev perfekt med en flot finish - godt håndværk hele vejen igennem. I dag har vi en hollandsk stålmotorbåd på 20 tons. Den bliver også passet og plejet af Sydsjællands Ship Service, så den er klar til måneders sejlads på Europas kanaler og floder."

  Henning Larsen
© Copyright 2019 Sydsjællands Ship Service | Computerpaletten